Rólam

Sallai Péter vagyok, 2011 szeptember óta az Óbudai Egyetem Neumann Informatikai Kar mérnök informatikus Bsc hallgatója és 2012 óta Microsoft Student Partner.

1990-ben születtem, nagyjából 13 éves koromban kezdett el érdekelni az informatika és az informatika tanítás, ezért a Neumann János Számítástechnikai Szakközépben kezdtem meg szakmai pályafutásom. Nagyjából végig az öt év alatt tagja voltam a karbantartó csoportnak, akikkel a rendszergazdák segítőiként részt vettünk a géptermek működtetésében, új géptermek kiépítésében. A programozás és az üzemeltetés is érdekelt, bár utóbbit akkor még nem tanítottak (azóta már igen).
2009-től a Petrik TISZK Hálózattelepítő és üzemeltető OKJ szakát kezdtem meg, itt sajnos nem volt külön szakkör, de 2007 óta rendszeresen látogatom a Microsoft rendezvényeket és portálokat, így kárpótolva voltam. 2011 júniusban 93%-os vizsgaeredménnyel végeztem.
Mint az első bekezdésben írtam, 2011-ben elkezdtem az egyetemi életet, ahol sikeresen államvizsgáztam 2015 nyarán, és megkezdhetem az ÓE Treffort Ágoston Informatikus mérnöktanár MA képzését.

Terveim között szerepel MVP vagy Technical Evangelist kinevezést elérni, ehhez lassan de biztosan elindultam az úton. Transcript ID / jelszó: 1043106 / flower13.

A Prohardver! -nek köszönhetően megismertem a hardverek világát, és szívesen olvasgatok róluk, illetve szívesen segítek adott célra megfelelő PC-t összeállítani, vagy laptopot találni.

Reklámok

3 thoughts on “Rólam

 1. Szia!
  Írtál régebben egy cikket, Út a felhőbe néven, melyben meg lehetett tekinteni 3 előadást, név szerint:
  Az IaaS alapok kialakítása – Gál Tamás, DataCenter Technical Lead, Microsoft Magyarország Kft.
  Költözés az Office 365-be – Zombory Zoltán, MVP, Zomputer Kft.
  Szerverek migrációja – Király István, MVP, KingSol Kft.
  Amennyiben lehetséges, és megoldható legális keretek között, ezeket az előadások meg lehet még valamilyen módon tekinteni, és/vagy beszerezni?

  Válaszod előre is köszönöm.

Várom a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s